У Харкові збірна України з футболу зіграє з турецькою командою

Збірна України з футболу 2 вересня в Харкові проведе поєдинок сьомого туру відбірного турніру чемпіонату світу. Суперниками команди Андрія Шевченка будуть футболісти Туреччини, яких місяць тому очолив колишній наставник донецького «Шахтаря» Мірча Луческу.

Матч, який розпочнеться о 21:45, дуже важливий для обох команд, які мають по 11 очок після шести ігор і на два бали відстають від лідерів – команд Хорватії та Ісландії.

У складі збірної України в зустрічі не зможуть взяти участь дискваліфікований Ярослав Ракицький, а також не зовсім здоровий Денис Гармаш і Владлен Юрченко, які опинилися поза заявкою на гру.

У складі команди Луческу на поле точно не вийдуть захисник дортмундської «Боруссії» Омер Топрак, півзахисники Юсуф Язіджі («Трабзонспор», Туреччина) та Юнус Маллі («Вольфсбург», Німеччина), а також нападник Бурак Їлмаз («Трабзонспор», Туреччина).

На чемпіонат світу, який влітку 2018 року прийматиме Росія, напряму потрапляє переможець групи, а друга команда зіграє стикові поєдинки з віце-лідером однієї з інших груп. Всього груп у Європі дев’ять, тож одразу поза відбором залишиться одна з других команд.

comments: