Міністр молоді та спорту дегенерат жданов дуже хоче зберегти посаду

zhdanov

Міністр молоді та спорту дегенерат жданов дуже хоче зберегти посаду.

Міністр молоді й спорту Ігор Жданов не має наміру подавати у відставку. Про це він написав на своїй сторінці в мережі

«На прохання прем’єр-міністра Арсенія Яценюка я залишаюся працювати в Уряді. Зараз не час розхитувати державний човен», – написав він.

При цьому Жданов зауважив, що вихід фракції «Батьківщина» із коаліції – це «сценарій глибинної політичної кризи».

«Щодо мого відкликання. Наскільки я розумію, професійних претензій до мене немає. 15 лютого цього року профільний комітет Верховної Ради з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму детально розглянув звіт про діяльність Мінмолодьспорту за 2015 рік та одноголосно визнав нашу роботу задовільною», – додав він.

16 лютого після звіту уряду Верховна Рада не ухвалила резолюцію про недовіру Кабінетові міністрів, яку, серед інших, підтримувала фракція «Батьківщина». Для ухвалення недовіри уряду не вистачило голосів – «за» проголосували 194 депутати за мінімально необхідних 226. Відповідно до процедури, у разі неухвалення резолюції про недовіру проведення повторного голосування щодо цього питання можливе на наступній сесії. При цьому депутати визнали діяльність уряду за 2015 рік незадовільною.

Після цього фракція «Батьківщина» заявила, що відкликає з уряду свого єдиного міністра – молоді та спорту Ігоря Жданова.

Також сьогодні фракція «Батьківщина» ухвалила рішення про вихід із коаліції. Представники цієї політичної сили пояснили це невдалим голосуванням за відставку уряду. Після цього у «Народному фронті», лідером якого є прем’єр Арсеній Яценюк, заявили, що фракція «Батьківщина» вийшла з коаліції, оскільки був «зірваний її план щодо позачергових виборів».

Правда України

comments: