Політичні шлюхи путіна Зденєк Ондрачек та Станіслав Мацковік прибули до окупованого Донецька

cz-degeneraty

Двоє депутатів парламенту Чехії від Комуністичної партії Чехії та Моравії Зденєк Ондрачек та Станіслав Мацковік прибули до окупованого Донецька за документами, що, як вони стверджують, начебто містять «докази злочинів української армії».

Під час триденного візиту також заплановані відвідини місць боїв, таких, як донецького аеропорту, та зустрічі з колишніми полоненими сепаратистами, повідомляє чеське інтернет-видання.

Назад до Праги депутати мають повернутися в неділю, 17 січня.

За даними чеського видання, Ондрачек та Мацковік не попередили про свій візит ні керівництво нижньої Палати депутатів Парламенту, членами якої вони є, ні Міністерство закордонних справ Чехії, від нього відмежувалася і фракція комуністів у чеському парламенті.

І у фракції комуністів, і в МЗС Чехії висловили думку, що йдеться про неофіційну приватну поїздку обох депутатів.

За повідомленнями сайтів донецьких сепаратистів, чеські депутати-комуністи вже виступили у Донецьку з заявами про «насильство українських силових структур проти миролюбного населення» чи про «здійснення українською владою політики фашизму».

Обидва діячі в’їхали на окуповану частину Донбасу незаконно, без дозволу влади України з території Росії.

Одному з них, Зденєку Ондрачеку, відомому виступами проти нинішньої влади України та її прихильників, раніше вже був заборонений в’їзд на територію України.

Правда України

comments: