Водопостачання 5 районів Донеччини часткове, газу немає у Авдіївці – ДСНС

У Державній службі з надзвичайних ситуацій України у понеділок повідомили, що водопостачання п’яти районів Донецької області здійснюється погодинно з резерву, тоді як газопостачання у місті Авдіївка відсутнє.

Згідно з повідомленням, погодинне водопостачання нині здійснюється для жителів Покровського, Селидівського, Волноваського, Добропільського та Мар’їнського районів. Воду підвозять у Волноваху, Мар’їнку та Красногорівку.

«12 червня газопостачання у місті Авдіївка відсутнє. Ремонтні роботи пошкодженого 7 червня в результаті бойових дій підземного газопроводу не проводились у зв’язку з небезпекою для працівників», – повідомили в ДСНС.

Минулого тижня в результаті бойових дій у Ясинуватському районі Донеччини сталося пошкодження високовольтної лінії електропередач. Це призвело до знеструмлення насосної станції першого підйому Південнодонбаського водогону. Пізніше роботу водогону відновили, але натомість було пошкоджено трансформаторну підстанцію, яка розташована безпосередньо біля насосної станції. Це, у свою чергу, призвело до її повторного знеструмлення. ЗСУ і проросійські бойовики звинуватили в обстрілах і пошкодженнях інфраструктурних об’єктів одне одного.

 

comments: