Олександра Кужель пожаліла Андрія Тетерука чи побиття не було

Кужель-Тетерук

Депутат Верховної Ради України (ВРУ) Олександра Кужель відкликала свою заяву з Генеральної прокуратури України проти народного депутата Андрія Тетерук. Про це з трибуни парламенту сказала депутат Ради з фракції “Батьківщина” Алена Шкрум.

Так, парламентарій зачитала звернення Кужель до нардепів. Сама постраждала кілька тижнів перебувала в лікарні зі струсом мозку.

“Я вважаю неприпустимим відволікати увагу і ресурси правоохоронних органів і прокуратури на розслідування вчинку цієї особи (Тетерук, – ред.) проти себе. Тому я відкликаю свою заяву про вчинення злочину з прокуратури. Я відкликаю свою заяву, надаючи право судити і оцінити єдиному судді , який усе бачить і якого неможливо обдурити – Богові, суддя праведний“, – процитувала Шкрум слова Кужель.

Нагадаємо, 5 листопада 2015 року в Раді сталася бійка між народними депутатами: Тетерук вдарив Кужель скляною пляшкою по голові, в результаті чого у неї діагностували струс мозку. У свою чергу Тетерук заявляв, що його спровокували. Подія викликала бурхливу реакцію серед колег. Згодом інцидентом зайнялася Генеральна прокуратура України.

Крім того, в Раді піднімалося питання про відсторонення Тетерука на п’ять пленарних засідань з депутатського залу, але нардепи дану пропозицію не підтримали.

Правда України

The post Олександра Кужель пожаліла Андрія Тетерука чи побиття не було appeared first on ПРАВДА УКРАЇНИ.

comments: