Україна не внесла у санкційний список так званого “віце-прем’єра” анексованого Криму полонського

зрадник дмитро полонський

Так званого “віце-прем’єра” анексованого Росією Криму Дмитра Полонського, а також організації “Російська громада Криму”, яку Полонський представляв у Польщі на конференції ОБСЄ, немає в українському санкційному списку. Про це йдеться у відповіді СБУ на інформаційний запит.

“Дмитро Полонський і “Російська громада Криму” відсутні у списку фізичних і юридичних осіб, щодо яких запроваджено санкції указом президента України “Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 вересня 2015 року “Про застосування персональних спеціальних економічних й інших обмежувальних заходів (санкцій)”, – йдеться у відповіді СБУ.

На початку жовтня так званий “віце-прем’єр” анексованого Криму Дмитро Полонський брав участь у нараді ОБСЄ з людського виміру, яка відбувається у Варшаві. За його словами, він на черговій робочій нараді ОБСЄ представляв громадську організацію “Російська громада Криму” як член її президії і не прибув туди як “віце-прем’єр” окупаційної влади Криму.

Посольство України в Польщі назвало приїзд до Варшави Полонського “провокацією Кремля і порушенням норм міжнародного права”.

Глава МЗС Польщі Гжегож Схетина повідомив, що кримський міністр проник до Варшави шляхом махінацій з прізвищем.

МЗС України також засудило візит Полонського до Варшави.

Правда України

comments: